'GTA 6 release had al in 2020 onthuld moeten worden'

News
maandag, 01 november 2021 om 18:00
gta 6f1626425209
De Franse YouTuber Rockstar Mag heeft een video naar buiten gebracht. In de video beweert hij dat de ontwikkeling van GTA 6 langzamer verloopt dan gepland, maar dat er ook goed nieuws is voor fans van Rockstar.
In de video heeft de Franse YouTuber Rockstar Mag het over een aantal projecten waar Rockstar aan werkt. Volgens de leaker zou het ontwikkelen van GTA 6 moeilijk verlopen voor Rockstar. Hij zegt dat het maken van de game helemaal overnieuw is begonnen toen Dan Houser, de oprichter en voormalig directeur van Rockstar, het bedrijf verliet. De ontwikkeling van de game heeft daardoor flink wat vertraging opgelopen, die de ontwikkelaar initieel niet heeft verwacht. Naar verluidt was het namelijk eigenlijk de bedoeling om al in 2020 het bestaan van de game aan te kondigen en de releaseperiode.

Ook goed nieuws voor Rockstar fans

Naast het slechte nieuws over GTA 6 is er ook goed nieuws voor fans van de ontwikkelaar. Volgens de leaker zou Rockstar namelijk bezig zijn met een remastered versie van de eerste Red Dead Redemption. Volgens de leaker is het een groot project en zal het nog wel even gaan duren, voordat de nieuwe versie van de western game in de winkelschappen zal liggen.
Het zijn maar geruchten van een leaker, dus het hoeft zeker niet waar te zijn. Toch zou het niet een heel gek idee zijn als Rockstar bezig is met een remastered Red Dead Redemption game. Het tweede deel is namelijk erg populair. Ook komen er drie remastered GTA games aan in de vorm van GTA The Trilogy - Definitive Edition. Op die remasters zullen we niet lang hoeven te wachten, want de trilogie komt al op 11 november uit.

Populair Nieuws