Switch-gameplay EA Sports FC 24 online opgedoken

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 11:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
FIFA was al een paar jaar niet zo interessant meer op de Switch. Er werden steeds Legacy Editions uitgegeven, die qua features erg achterliepen op de versies voor andere consoles. EA Sports FC 24 gaat dat veranderen en de game is nu voor het eerst in actie te zien.
Switch-spelers krijgen eindelijk weer een voetbalgame van EA die niet gigantisch achterloopt. De Switch-versie van EA Sports FC 24 draait eindelijk op de Frostbite engine is daardoor veel beter te vergelijken met andere versies van de game. Hij ligt volgens EA ongeveer op één lijn met de PS4- en Xbox One-veries.
Maar het is begrijpelijk als je een “eerst zien, dan geloven”-gevoel hebt. Dat kan nu, want er is gameplay van een bètaversie van de game online opgedoken. Een speler heeft een camera op de Switch in handheld-modus gericht.
Daardoor is het lastig te zien hoe de game grafisch uit de verf komt. Wel lijkt de game soepel te draaaien, dus dat is een pluspunt. Let overigens niet op de verouderde tenues van de spelers: dat is al jaren gebruikelijk in bèta’s van FIFA en EA Sports FC. Wanneer de game lanceert zijn dat soort zaken up to date.

Wanneer is de release van EA Sports FC?

Het duurt niet al te lang meer voor je zelf kunt ervaren hoe EA Sports FC 24 is op Switch (of een ander platform naar keuze). De game verschijnt namelijk volgende maand al. Om precies te zijn is de release op 29 september.