EA komt met EA Sports FC Mobile

News
vrijdag, 11 augustus 2023 om 10:00
unnamed 6f1691743747
De FIFA-games gaan vanaf dit jaar verder onder een nieuwe naam: EA Sports FC 24. Dat betekent dat ook FIFA Mobile aan rebranding toe is. Dit jaar komt er dus geen FIFA Mobile 24 uit, maar wel EA Sports FC Mobile. Zo heeft EA Sports bekendgemaakt.
EA Sports FC Mobile komt wereldwijd uit op 26 september. Real Madrids Vinícus Júnior is de cover ster. ‘’Ik ben enthousiast om de cover ster te zijn voor EA Sports FC Mobile en kijk er naar uit om dit enthousiasme te delen met fans over de hele wereld,’’ aldus Júnior in een verklaring. ‘’’Voetbal is meer dan een sport, en om een rol te spelen in het uitnodigen van mensen voor deze feestviering is een droom.’’

Wat kunnen we van EA Sports FC Mobile verwachten?

Volgens EA bevat EA Sports FC Mobile de volgende features:
  • True Player Personality: De meest herkenbare spelers in de wereld komen tot leven met True Player Personality. De authentieke manier van rennen, strafschoppenstanden en vieringen van bepaalde spelers brengen EA Sports FC Mobile naar een nieuw niveau van authenticiteit.

  • Dynamic Game Speed: Mobiel-eerst en tactiele spelsnelheid, waardoor meer spelerpersoonlijkheid en attribuutimpact op het veld mogelijk is.

  • Elite Shooting System: Vernieuwd schietsysteem stelt impactspelers in staat om op het scoreformulier te verschijnen en hun stempel te drukken. Voel je beloond als je slimme schietbeslissingen neemt, zowel binnen als buiten de zestien, bij een voorzet of naast de volley. Bestuur je favoriete aanvallers en breng je team naar de overwinning.

  • Impact controls:

    • Power Shot: ontketen een krachtig schot dat keepers in de lucht laat klauwen. Laad je schot wanneer je in de ruimte bent om het volledige potentieel van Power Shot te benutten. Breng het risico en de beloning van de Power Shot in evenwicht om je tegenstander te vernietigen en de leiding te nemen.
    • Knock On Dribble: breng je snelle dribbelaars sneller op topsnelheid door de bal vooruit de ruimte in te schoppen. Profiteer van de hoge verdedigingslinie van je tegenstander door je snelle aanvallers op een vloeiende manier vooruit te laten gaan. Dribbelen met echte snelheidsduivels krijgt een geheel nieuw gevoel.
    • Harde tackel: laat je aanwezigheid voelen en laat de verdediging en het middenveld domineren door een krakende stand-tackle te lanceren. Scheid de aanvallers van je tegenstander van de bal of maak een laatste wanhopige blok met nieuwe Hard Tackles.
EA Sports FC 24 komt trouwens ook in september uit, maar dan op 29 september.