Nieuwe Assassin's Creed Valhalla update groter dan verwacht

  Ondanks dat Assassin’s Creed Valhalla al een paar maanden in de winkelschappen ligt, blijft Ubisoft de game updaten. Zo is nu update 1.2.1 te downloaden, die een stuk groter is dan verwacht.

  Liefhebbers van Assassin’s Creed Valhalla kunnen zich op gaan maken voor de allereerste uitbreiding voor de game. Op 13 mei zal namelijk Wrath of the Druids lanceren. Ubisoft heeft daarom nu alvast een nieuwe update uitgebracht, om ondersteuning voor de DLC toe te voegen.

  Maar dat is niet het enige wat Title Update 1.2.1 doet voor Assassin’s Creed Valhalla, want de patch is verrassend groot. Voor de PlayStation consoles is de update 5 tot 8GB groot, terwijl je maar liefst 13 tot 16GB nodig hebt op de Xbox consoles en PC. Er wordt dan ook veel veranderd aan Valhalla met patch.

  Nieuwe skills voor Assassin’s Creed Valhalla

  Eén van de belangrijkste veranderingen die de update met zich meebrengt is een drietal nieuwe skills: Cold Rage, Eye of the North en Intense Rage. Alle drie de skills zullen ervoor zorgen dat Eivor niet flincht wanneer hij geraakt wordt tijdens verschillende situaties, zoals een melee combo of bij het mikken met een boog.

  Daarnaast is Ubisoft gekomen met een hele waslijst aan nieuwe functies, aanpassingen, bug fixes en verbeteringen. Als je alle veranderingen van Title Update 1.2.1 wil doorlezen, check dan hier de volledige patch notes.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.