Eerste in-game beelden Metal Gear Solid 3 Remake getoond

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 11:00
2023 05 13 metal gear solid 3 remake fechaf1704449526
Konami heeft de eerste Metal Gear Solid 3 Remake in-game beelden getoond. Dat deed de Japanse uitgever tijdens de Xbox Partner Preview, waar ook Like a Dragon: Infinite Wealth voorbij kwam.
De eerste in-game beelden van Metal Gear Solid Δ: Snake Eater zijn uit de doeken gedaan. De remake, die door Konami als enorm trouw aan het origineel wordt beschreven, is nog zonder releasedatum. Wel is nu duidelijk hoe de gameplay moet ogen voor de titel die op Unreal Engine 5 draait.
Bekijk de beelden hieronder zelf:
Opvallend is nog altijd dat Konami eerst kiest voor een remake van de derde game uit de Metal Gear Solid-reeks. Het heeft te maken met de chronologische tijdlijn van het universum, waarin deze titel als eerste komt. Oorspronkelijke maker Hideo Kojima en zijn bedrijf Kojima Productions hebben niets te maken met de remake die oorspronkelijk werd onthuld tijdens de PlayStation Showcase eerder dit jaar.

Metal Gear Solid

Tot de remake verschijnt, kunnen spelers eerst aan de slag met de Metal Gear Solid: Master Collection. Deze bundelt de eerste drie Metal Gear Solid-games in hun originele staat, maar dan voor moderne platformen. De game is nu beschikbaar.