Marvel’s Spider-Man 2 krijgt groot compliment van geliefde game maker

News
dinsdag, 24 oktober 2023 om 14:30
marvels spider man 2f1649944285
Dat Marvel’s Spider-Man 2 een goede game is, is iets waar de meeste mensen het tot dusver over eens zijn. De game krijgt veel lof van zowel critici als fans. Nu komt er ook een groot compliment van de legendarische game maker Masahiro Sakurai.
Marvel’s Spider-Man 2 is, net als de vorige Spider-Man games van Insomniac, een heel goede game. Bij ons kreeg hij bijvoorbeeld een welverdiende 8,5, maar veel mensen zijn er nog veel enthousiaster over. Zo ook Masahiro Sakurai, de bedenker van Kirby en Super Smash Bros.
Op Twitter laat Sakurai weten dat hij Spider-Man 2 dit weekend heeft uitgespeeld en dat het wat hem betreft een meesterwerk is. Hij zou de game aan iedereen aanraden. Ook bedankt hij de ontwikkelaars voor het maken van de game.
Sakurai is een gewaardeerde figuur in de game-industrie, door zijn werk en recenter door de video’s die hij maakt over het maken van games. De makers van Spider-Man zullen dan ook vast blij zijn te horen dat Sakurai van hun game kan genieten.

Ook Super Mario Bros. Wonder krijgt compliment van Sakurai

Hetzelfde compliment heeft Sakurai trouwens voor Super Mario Bros. Wonder, dat op dezelfde dag verscheen als Spider-Man 2. Opvallend genoeg zegt hij beide games op dezelfde avond te hebben uitgespeeld. Vermoedelijk heeft Sakurai zijn bed dit weekend weinig gebruikt.