Super Mario Bros. Wonder Switch OLED nu alvast te pre-orderen!

News
vrijdag, 01 september 2023 om 17:30
super mario bros wonderf1687359726
Naar verluidt verschijnt volgend jaar de opvolger van de Switch. Maar dat weerhoudt Nintendo er niet van om nog speciale uitgaves te maken van de huidige Switch. Eerder dit jaar verscheen er bijvoobeeld één voor Tears of the Kingdom en nu wordt beweerd dat er ook voor Super Mario Bros. Wonder een speciale Switch verschijnt.

Update - Nieuwe Switch officieel onthuld

Billbil-kun had het weer aan het juiste eind. De speciale Nintendo Switch OLED voor Mario Bros. Wonder">Super Mario Bros. Wonder is namelijk door Nintendo onthuld tijdens de Direct die vandaag is gehouden. De show stond geheel in het teken van de nieuwe Super Mario game. Het nieuwe model, de Switch OLED Mario Red Edition geheten, is hieronder alvast te pre-orderen en verschijnt op 6 oktober.
Origineel bericht:
Misschien wel Nintendo’s grootste game voor dit najaar is Super Mario Bros. Wonder. Een grote nieuwe titel in één van Nintendo’s grootste franchises lijkt een goed moment voor een nieuwe versie van de Switch. Volgens Dealabs-gebruiker Billbil-kun vindt Nintendo dat ook.
De leaker laat weten dat er een nieuwe Switch OLED op komst is, niet niet al te lang voor Mario Bros. Wonder verschijnt. Beide Joy-Cons van deze Switch zijn rood en hetzelfde geldt voor het dock en mogelijk de volumeknoppen van het systeem. Er zouden geen verdere Mario-afbeeldingen op het apparaat te vinden zijn.
De console zou verkocht gaan worden als Nintendo Switch - OLED Model - Mario Red Edition. Volgens Billbil-kun verschijnt de console vóór oktober. Meestal komen speciale uitgaves van de Switch ongeveer twee weken voor de bijbehorende game uit, wat zou betekenen dat deze Switch op 6 oktober moet verschijnen. Maar de originele Super Mario Bros. verscheen in september, dus mogelijk wil Nintendo de release van deze console met dat jubileum samen laten vallen.

Super Mario Bros. Wonder krijgt eigen Nintendo Direct

Het kan zijn dat we al snel weten of deze speciale Switch OLED er inderdaad komt. Morgen is er namelijk een Nintendo Direct die helemaal in het teken staat van Super Mario Bros. Wonder. Meestal kloppen leaks van Billbil-kun, dus mocht je interesse hebben in een speciale Mario-Switch, dan is de Direct misschien het kijken waard.
Dit bericht is bijgewerkt op 1 september 2023.