Tears of the Kingdom OLED Switch officieel onthuld

News
dinsdag, 28 maart 2023 om 17:00
nintendo switch oled tears of the kingdomf1680014317
Er gingen al een tijdje geruchten dat er een speciale OLED Switch van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zou komen. Nintendo heeft die speciale editie nu officieel aangekondigd.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is verreweg de grootste release voor de Nintendo Switch die eraan komt. Aangezien Nintendo de laatste jaren vaker komt met speciale edities van de Switch voor haar eigen games, was de verwachting dat er ook een Tears of the Kingdom OLED Switch zou komen.
Die geruchten zijn nu officieel bevestigd. Nintendo heeft namelijk de Tears of the Kingdom OLED Switch uit de doeken gedaan. De speciale editie komt ook al eerder uit dan de game zelf. Waar The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom namelijk uitkomt op 12 mei, zal de Nintendo Switch OLED al uitkomen op 28 april.
Het blijft ook niet bij alleen de Switch. Er zullen namelijk ook twee accessoires voor de Nintendo Switch verschijnen die in het teken staan van de aankomende topper. Het gaat daarbij om een Tears of the Kingdom Nintendo Switch Pro-controller en een beschermhoes. Deze accessoires zullen op 12 mei uitkomen.

Nieuwe Tears of the Kingdom gameplay

De Nintendo Switch OLED van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is uitgekomen samen met iets waar fans al heel lang op wachten: gameplay. Nintendo heeft een video van ruim tien minuten uitgebracht, waarin producer Eiji Aonuma spelers begeleidt door de wereld en nieuwe features laat zien.