Win nu Crime Boss: Rockay City voor de PS5!

Article
vrijdag, 01 september 2023 om 18:00
crime boss rockay cityf1693581227
Spelers die in de huid willen kruipen van een crimineel kunnen binnenkort aan de slag met Crime Boss: Rockay City. En we hebben goed nieuws voor fans, want deze week maak je kans op een PS5-exemplaar van de game in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Equalizer 3 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Equalizer 3 zijn geworden... Olaf, Banaanhoofd, jaxteller en ivod!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Crime Boss: Rockay City

Van een actievolle film gaan we over op een actievolle game. Komende week komt namelijk Crime Boss: Rockay City fysiek uit. Deze titel van Ingame Studios zet je in de schoenen van een crimineel, die snel rijk wil worden. Dat hoef je als speler niet alleen te doen, want in Crime Boss krijg je hulp van een aantal zeer bekende gezichten. Zonder zullen onder andere Michael Madsen, Kim Basinger en Danny Glover je helpen.
Ook de concurrentie bestaat uit bekende namen. In Crime Boss: Rockay City zal je het namelijk opnemen tegen rivaliserende bendes die onder leiding staan van Danny Trejo en Vanilla Ice, terwijl de politiemacht wordt geleid door niemand minder dan Chuck Norris. Dat maakt het uitvoeren van overvallen in deze first person shooter al een stuk lastiger. Gelukkig kan je je krachten bundelen met vrienden, want de game is ook in co-op te spelen.
Als je volgende week met Crime Boss: Rockay City aan de slag wil gaan, dan hebben we goed nieuws. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een PlayStation 5-exemplaar gratis weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties