Update - Suicide Squad early access al na een uur uit de lucht door bug

News
dinsdag, 30 januari 2024 om 12:30
suicide squad kill the justice leaguef1677230546
Binnenkort is de release van Suicide Squad: Kill the Justice League. Spelers die de Deluxe Edition hebben gekocht krijgen een paar dagen early access. Maar tot dusver hebben fans maar minder dan een uur kunnen spelen door een vreemde bug.

Update - Probleem gevonden door Rocksteady

Spelers die de Deluxe Edition van Suicide Squad: Kill the Justice League hebben gekocht, kunnen mogelijk binnenkort eindelijk met de game aan de slag. Rocksteady zegt namelijk de oorzaak van het probleem te hebben gevonden en werkt aan een oplossing. Het is nog niet duidelijk of er compensatie komt voor de verloren early access-tijd.
Origineel bericht:
Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt op 2 februari, maar kan tot 72 uur van tevoren al gespeeld worden als je een duurdere editie hebt gekocht. In sommige delen van de wereld is deze early access al beschikbaar. Maar de servers van de game werden al snel weer offline gehaald.'
Er was namelijk een vervelende bug die maakte dat wanneer je voor het eerst inlogde, de game reageerde alsof je het verhaal al helemaal had uitgespeeld. Rocksteady heeft de game daarom meteen uit de lucht gehaald. Het serveronderhoud dat het probleem moet verhelpen, kan een paar uur duren.
De bug is extra vervelend, omdat het onmogelijk is om de game offline te spelen. Hoewel de game wordt aangeprezen als co-op shooter, kun je hem helemaal single-player spelen, maar daarvoor moet je toch online zijn. Mensen die de early access wilden spelen om het verhaal in hun eentje te doorlopen kunnen door deze bug dus ook niet aan de slag met de game.

Suicide Squad: Kill the Justice League nu al omstreden

Deze bug is overigens niet de enige reden dat mensen niet blij zijn met de Suicide Squad-game. Behalve dat veel fans sowieso al niet blij waren met hoe de game in elkaar steekt, is er nog een recente ontwikkeling die bij velen in het verkeerde keelgat schiet. Vlak voor release heeft de game namelijk Denuvo anti-piraterij software gekregen. Deze wordt er vaak van beschuldigd de performance van games beduidend slechter te maken.
Dit bericht is bijgewerkt op 30 januari 2023.

Populair Nieuws