Suicide Squad-spelers krijgen compensatie voor bug

News
woensdag, 31 januari 2024 om 12:00
suicide squad kill the justice leaguef1677230546
Rocksteady’s nieuwe Suicide Squad-game heeft geen geweldige start gemaakt. Binnen een uur nadat de early access-periode begon moest de game al offline worden gehaald door een bug. Spelers die toegang hadden tot de early access worden nu gecompenseerd voor de tijd dat ze niet konden spelen.
Wie de Deluxe Edition van Suicide Squad: Kill the Justice League heeft gekocht, mocht al 72 uur voor de release van de game aan de slag. Maar dat aantal uren is door een bug flink verminderd. Na minder dan een uur early access bleek de game voor sommige spelers meteen “uitgespeeld” te zijn en om dat te fixen moesten de servers offline gehaald worden.
Het onderhoud duurde uiteindelijk zo’n zes uur en later moest er nog eens onderhoud gepleegd worden. Omdat je de game niet offline kan spelen, betekende dat dat de game voor een deel van de early access periode simpelweg niet beschikbaar was. Rocksteady komt nu met compensatie.
In-game krijgen spelers met de Deluxe Edition het bericht dat ze 2000 LuthorCoins krijgen, ter waarde van zo’n 20 euro (via VGC). In-game is dat ongeveer twee skins waard. Voor 1000 LuthorCoins kun je de standaardversie van een skin kopen in de game, terwijl speciale versies van skins 2000 of meer kosten.

Wanneer is de release van Suicide Squad: Kill the Justice League?

Spelers die benieuwd zijn naar de Suicide Squad-game, maar niet voor de Deluxe Edition zijn gegaan, hoeven niet al te lang meer te wachten op de release. Die is namelijk op vrijdag 2 februari. Het is te hopen dat er tegen die tijd geen grote technische problemen meer opduiken.

Populair Nieuws