Streaming microfoons nu met dikke korting te scoren!

News
donderdag, 04 november 2021 om 10:30
trust gxt 252 emitaf1636017549
Wil je gaan streamen en ben je nog op zoek naar een goede microfoon om glashelder te communiceren met je publiek? Dan is nu het ideale moment om te profiteren op dikke korting op streaming microfoons!
Vandaag de dag wordt streamen steeds populairder. Zo vreemd is dat ook niet, want gaming is meer en meer mainstream geworden en streamen is makkelijker dan ooit. Zelfs als je nog nooit hebt gestreamd, dan kan je binnen de kortste keren aan de slag, of dat nu op PC is of op de consoles. Platformen als Twitch, YouTube en Nvidia GeForce Experience, maar ook de ingebouwde mogelijkheden van de PlayStation en Xbox consoles, hebben namelijk eenvoudige opties die makkelijk te begrijpen zijn - of je bent anders een paar minuten kwijt aan een tutorial.

Flinke korting op streaming microfoons

Het is alleen wel belangrijk om een goede microfoon in huis te hebben. Als je wil streamen, dan moet je jezelf immers wel goed hoorbaar kunnen maken voor je publiek. Interactie is namelijk alles. Prijzen voor streaming microfoons kunnen snel de spuigaten uitlopen - helemaal als je alle accessoires erbij wil hebben, zoals een microfoonarm en condensator - maar gelukkig kan je nu profiteren van dikke korting op een paar microfoons.
Naast deze microfoons komt Trust binnenkort ook met een gloednieuwe streamingmicrofoon, inclusief een bijbehorende arm, popfilter en shock-mount, namelijk de Trust GXT 255+ Onyx. Wil je dus meteen klaar zijn met je hele setup, dan moet je nog eventjes geduld hebben op de release van de microfoon.

Populair Nieuws