Marvel's Midnight Suns release uitgesteld door Firaxis

News
donderdag, 04 november 2021 om 10:00
mavel midnight sunsf1630421980
Tijdens Opening Night Live op gamescom 2021 werden er meerdere titels uit de doeken gedaan, waaronder Marvel’s Midnight Suns. Ontwikkelaar Firaxis meldt nu alleen dat de release moet worden uitgesteld.
Veel game releases zijn in 2021 verplaatst naar 2022 en het lijkt erop dat ook titels die volgend jaar uit gaan komen niet veilig zijn. Firaxis Games heeft namelijk via een verklaring op Twitter laten weten dat de release van Marvel’s Midnight Suns niet zal zijn op de datum die eerder werd bekendgemaakt.
In plaats van 22 maart 2022 moet de titel nu namelijk ergens in de tweede helft van 2022 gaan uitkomen. Volgens de ontwikkelaar was het een lastige beslissing om te nemen, maar wel eentje die nodig is om ervoor te zorgen dat het de ‘beste game mogelijk is’ die Firaxis kan maken. De extra maanden zullen gestoken worden in het toevoegen van meer verhaal, cinematics en het polishen van de game.

Andere gameplay voor Marvel’s Midnight Suns

Firaxis Games is voornamelijk bekend van de geliefde, tactische XCOM games, maar voor Marvel’s Midnight Suns kunnen spelers een compleet nieuw gevechtssysteem verwachten. De nieuwe Marvel game heeft nog steeds een turn-based combat system, maar in plaats van vaste acties die de personages kunnen uitvoeren, kunnen spelers kaarten gebruiken om aanvallen en speciale acties uit te voeren.
Of het een verstandige keuze is geweest van Firaxis om af te stappen van haar succesformule, daar zullen we in de tweede helft van 2022 dus achter gaan komen.

Populair Nieuws