Professionele microfoon voor streaming met arm onthuld door Trust

News
dinsdag, 21 september 2021 om 10:00
trust microfoon perberichtf1632145747
Met de nieuwe aangekondigde Trust Onyx microfoon kan je podcasts, voice-overs en streams maken als een professional. De microfoon komt bovendien met een flexibele en stevige arm die de USB kabels verbergt.
Steamen en YouTube video's maken wordt steeds populairder en daarom komt Trust nu met de GXT 255+ Onyx. De microfoon is ideaal voor mensen die dagelijks opnames maken als streamer, podcaster of andere content creator. De microfoon heeft namelijk alles in huis wat je nodig hebt voor het opnemen van je stem, maar is daarnaast ook makkelijk in gebruik. Sluit de Onyx aan via USB en je kan er meteen mee aan de slag op je PC.
De microfoon heeft ook nog een tweede USB aansluiting, zodat je er nog iets anders op kan aansluiten. Op de microfoon zit nuttige LED-verlichting, die je op de hoogte zal houden van de status van de Onyx. De verlichting wordt bijvoorbeeld rood wanneer je de microfoon dempt. Maar je kan de LED ook aanpassen naar jouw setup, want er zijn zes verschillende kleuren waar je uit kan kiezen.

Geen last van achtergrondgeluiden

Dankzij het cardioide opnamepatroon zorgt de microfoon ervoor dat alleen jouw stem wordt opgenomen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vervelende achtergrondgeluiden tijdens het streamen of het opnemen van een video. Die geluiden filtert de microfoon zoveel mogelijk weg. Niet alleen het achtergrondgeluid wordt weggelaten. Je krijgt bij de microfoon namelijk ook een popfilter. Deze filter moet ervoor zorgen dat vervelende 'P'- en 'F'-geluiden zoveel mogelijk worden weggefilterd.
Ben je benieuwd hoe de opname precies klinkt, dan is het mogelijk om direct te horen wat de microfoon opneemt. Dit kan door het aansluiten van een headset aan de microfoon. De microfoon heeft een 3.5mm-aansluiting waar een koptelefoon aan kan worden gekoppeld. Bij dat alles krijg je ook nog eens een schokdempende microfoon-arm, zodat je geen last hebt van gebonk op je bureau en je de microfoon ook weer makkelijk opzij kan zetten.
De Trust GXT 255+ Onyx zal deze maand worden gelanceerd, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekend. Hoeveel de microfoon en microfoon-arm zal gaan kosten is ook nog niet bekendgemaakt.