Beruchte Elden Ring boss op spectaculaire wijze verslagen

News
zondag, 08 januari 2023 om 17:00
elden ringf1624265795
Elden Ring mag dat de populairste FromSoftware-game tot nu toe zijn, dat is niet per se omdat hij makkelijker is dan eerdere titels. Er zijn wel manieren waarop spelers de moeilijkheid voor zichzelf omlaag kunnen krijgen, maar veel gevechten zijn nog steeds ontzettend moeilijk. Maar een streamer heeft een beruchte boss nu op wel heel spectaculaire wijze verslagen.
Toen Elden Ring net uit was hoorde je veel over spelers die het moeilijk hadden met Margit, maar inmiddels is Malenia één van de meest beruchte bazen uit Elden Ring. Zij zit ook veel later in de game en is dus vanzelfsprekend moeilijker. Maar er lijken toch altijd mensen te zijn die hun hand niet omdraaien voor een moeilijke boss.
Streamer MissMikkaa maakt het zichzelf graag moeilijk in Elden Ring. Eerder versloeg ze Malenia bijvoorbeeld door maar één hand te gebruiken. Maar haar huidige uitdaging is om Elden Ring twee keer tegelijk te spelen, waarvan één met een bijzondere controller.
Eén van de twee Elden Ring-saves die ze momenteel speel bestuurt ze namelijk met haar voeten via een Dance Pad, normaal bedoeld voor games als Dance Dance Revolution. Malenia tegelijkertijd in twee games verslaan, waarvan één met een Dance Pad kan met recht een uitdaging genoemd worden. Maar na 3 dagen en 199 pogingen is de beruchte boss verslagen.

Elden Ring veel bekroonde game

Dat er nog steeds op allerlei manieren wordt geëxperimenteerd met Elden Ring is geen grote verrassing. De game is namelijk ongelovelijk populair gebleken en heeft een recordaantal Game of the Year-titels. Hij is ook bekend om zijn moeilijkheid, want het is de game die HowLongToBeat-gebruikers vorig jaar het vaakst aan de kant legden. Ook heeft hij van Steam-gebruikers de prijs voor Best Game You Suck At gewonnen.

Populair Nieuws