Nieuwe The Witcher 3 update brengt verlossende oplossingen

News
zondag, 05 februari 2023 om 11:00
the witcher 3 special armorf1618587073
The Witcher 3 Wild Hunt mag dit jaar dan zijn achtste verjaardag vieren, maar de geliefde open-world RPG van CD Projekt RED wordt nog altijd ondersteund. Zo kwam in december de next-gen update uit voor de game, maar daar zaten nog wat problemen in. Nu is er een nieuwe The Witcher 3 update uitgebracht die flink wat problemen oplost.
CD Projekt RED heeft nieuwe The Witcher 3 Wild Hunt update 4.01 uitgebracht. Met de update wordt vooral de stabiliteit en performance van de game op de PlayStation 5, Xbox Series X en PC verbeterd. Daarnaast zijn allerlei kleine problemen opgelost waar spelers last van hadden.
Zo is een oplossing gevonden voor een probleem op PC, waarbij de screen space reflections-instellingen niet werkte ondanks dat spelers deze aan hadden gezet. Ook is er een nieuwe performance modus voor globale ray-tracing verlichting in de game. Op console is er ook een oplossing gevonden voor de problemen die er waren met de ray-tracing modus.

Nieuwe The Witcher 3 update valt mee qua grootte

De nieuwe update is niet belachelijk groot. Op PC is de game 4GB via Steam en GOG. Op PlayStation 5 kan de update tot 5GB oplopen, terwijl je op Xbox Series X/S 10 tot 20GB nodig hebt om de 4.01 update van The Witcher 3 Wild Hunt te installeren.