Stream: PeperTV en XGN overleven de aliens in Rainbow Six Extraction!

News
woensdag, 19 januari 2022 om 16:00
stream samenwerkingen msi rainbow six pepertvf1642587155
Het is alweer tijd voor een grote nieuwe stream! Dit keer is het niet de XGN Battle, maar is het juist tijd voor een toffe samenwerking met MSI. Om de release van de MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition te vieren gaan we aan de slag met Rainbow Six Extraction! Dat doen we niet alleen, want voor de stream gaan we samen live met PeperTV!
We hebben de smaak van het livestreamen sinds 2021 weer te pakken bij XGN. Waar we iedere vrijdag al live zijn op Twitch, pakken we komende vrijdag extra groot uit. Vanaf 14.00 uur zijn we live samen met PeperTV en gaan we aan de slag met Rainbow Six Extraction om de release van de MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition te vieren. Het betreft een speciale versie van de MSI Crosshair-laptop die volledig in het teken staat van de nieuwe Ubisoft-game.
Luuc gaat live vanaf 14:00 uur op ons Twitch-kanaal om de nieuwe game onder de loep te nemen en de laptop flink in het zonnetje te zetten. Ook kun je via PeperTV lekker genieten van onze avonturen in Rainbow Six Extraction. Uiteraard komt de nieuwe laptop met een QHD 165Hz-scherm voorbij, waarbij we in zullen gaan op alle onderdelen die de laptop zo speciaal maken. Daarmee doelen we bijvoorbeeld op de MSI RTX 3060 videokaart die onder de kap zit en natuurlijk de Intel i7-processor.
Natuurlijk zullen wij ook al je vragen tijdens de stream proberen te beantwoorden, dus schroom niet om een babbeltje te maken in de chat!. Check hieronder het XGN-Twitchkanaal voor de livestream deze vrijdag!

PeperTV en XGN-stream leidt de XGN Cast in

Natuurlijk is de vrijdagmiddag op XGN's Twitchkanaal daarmee nog niet afgelopen. Vanuit de stream met PeperTV rollen we namelijk gewoon door met de XGN Cast. De nieuwe aflevering van de XGN-podcast wordt live opgenomen om 17.00 uur 's middags, dus daar kun je je voor opmaken na de Rainbow Six Extraction-stream. Kom jij vrijdag lekker kijken? Laat het ons weten in de reacties!
Deze stream is in samenwerking met MSI.