Stranger Things

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1: The Vanishing Of Will Byers

  Op weg naar huis na een bezoek aan een vriend ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple St.

  Lucas, Mike en Dustin proberen te praten met het meisje dat ze in het bos vonden. Hopper ondervraagt een zenuwachtige Joyce over een onheilspellend telefoontje

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3: Holly, Jolly

  De bezorgde Nancy is op zoek naar Barb en komt erachter wat Jonathan heeft uitgespookt. Joyce gelooft dat Will met haar wil communiceren.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4: The Body

  Joyce gelooft niet dat Will dood is en probeert contact met hem te maken. De jongens geven Elf een make-over. Nancy en Jonathan vormen een onwaarschijnlijke band.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat

  Hopper gaat naar het lab. Nancy en Jonathan gaan de confrontatie aan met de kracht die Will meenam. De jongens vragen Mr. Clarke over reizen naar een andere dimensie.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6: The Monster

  Een panische Jonathan zoekt in de duisternis naar Nancy, maar Steve is ook naar haar op zoek. Hopper en Joyce ontrafelen de waarheid over de experimenten van het lab.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7: The Bathtub

  Elf probeert Will te bereiken. Lucas waarschuwt dat 'de slechte mannen komen'. Nancy en Jonathan laten de politie zien wat Jonathan op camera heeft opgenomen.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8: The Upside Down

  Dr. Brenner houdt Hopper en Joyce vast voor ondervraging terwijl de jongens met Elf in de fitnesszaal wachten. Nancy en Jonathan bereiden zich voor op de strijd.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Hoofdstuk een: MADMAX

  De stad bereidt zich voor op Halloween. In de speelhal gooit een nieuweling hoge ogen. Een sceptische Hopper onderzoekt een veld vol rottende pompoenen.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk twee: Trick or Treat, Freak

  Als Will met Halloween iets verschrikkelijks ziet, vraagt Mike zich af of Elf nog vrij rondloopt. Nancy kan maar moeilijk omgaan met de waarheid over Barb.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk drie: The Pollywog

  Dustin neemt een vreemd nieuw huisdier. Elf wordt steeds ongeduldiger. Bob probeert Will te helpen om zijn angst te overwinnen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk vier: Will the Wise

  Een zieke Will stort zijn hart uit bij Joyce, met verontrustend resultaat. Hopper zoekt naar de waarheid. Elf doet een verrassende ontdekking.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk vijf: Dig Dug

  Nancy en Jonathan wisselen complottheorieën uit met een nieuwe bondgenoot. Elf zoekt iemand uit haar verleden. Bob het Brein buigt zich over een lastig probleem.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk zes: The Spy

  Wills band met een duister kwaad wordt steeds sterker en niemand weet hoe deze kan worden verbroken. Dustin en Steve creëren een onverwachte verstandhouding.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk zeven: The Lost Sister

  Door bovennatuurlijke visioenen komt Elf in contact met een groep gewelddadige verschoppelingen en een boos meisje met een duister verleden.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk acht: The Mind Flayer

  Als Will na een fataal voorval samen met anderen in het Hawkins Lab komt vast te zitten, schiet een onwaarschijnlijke held te hulp.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk negen: The Gate

  Elf maakt plannen om haar werk af te maken. De overlevenden openen de jacht op het monsterlijke kwaad dat Will in zijn macht heeft.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1: Suzie, Do You Copy?

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  De zomer brengt nieuw werk en ontluikende liefde met zich mee, maar de sfeer verandert als Dustins radio een Russisch bericht ontvangt en Will voelt dat er iets mis is.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2: The Mall Rats

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Nancy en Jonathan volgen een tip en Steve en Robin krijgen een geheime opdracht. Max en Elf gaan winkelen en Billy is ontdaan door verontrustende visioenen.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3: The Case of the Missing Lifeguard

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Als El en Max op zoek zijn naar Billy, verklaart Will de dag tot een dag zonder meisjes. Steve en Dustin staan op de uitkijk en Joyce en Hopper gaan weer naar het lab.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4: The Sauna Test

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Een code rood brengt de club weer samen om te strijden tegen een onrustbarend bekend kwaad. Karen spoort Nancy aan om door te zoeken en Robin vindt een handige kaart.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5: The Flayed

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  In een oude boerderij en diep onder de Starcourt Mall wachten vreemde verrassingen. Ondertussen is de mind flayer kracht aan het verzamelen.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6: E Pluribus Unum

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Dokter Alexei onthult wat de Russen hebben gebouwd en Elf ziet waar Billy is geweest. Dustin en Erica ondernemen een gedurfde reddingsactie.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7: The Bite

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  De tijd dringt. Op de hielen gezeten door een moordenaar racet Hoppers groep terug naar Hawkins, waar El en de kinderen zich voorbereiden op de strijd.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8: The Battle of Starcourt

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Angst overheerst in het winkelcentrum als de mind flayer eraan komt. Maar onder de grond, in het duister, staat de toekomst van de wereld op het spel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.