Begint Stranger Things seizoen 4 op 21 augustus?

  Stranger Things seizoen 4 laat wat langer op zicht wachten dan we gewend zijn. Het is al ruim anderhalf jaar geleden dat seizoen 3 een einde kreeg en intussen lopen de opnames voor seizoen 4 nog steeds. Nu lijkt er toch al een releasedatum te zijn voor Stranger Things seizoen 4. Netflix Updates lekt namelijk de datum 21 augustus 2021.

  Netflix

  Via Netflix Updates op Twitter kwam een afbeelding naar voren die de releasedatum van Stranger Things seizoen 4 op 21 augustus 2021 zet. Omdat er nog geen officieel bericht is gekomen vanuit Netflix en de bron van NEtflix Updates niet duidelijk is, moet deze datum met een korrel zout genomen worden. Daarnaast zou seizoen 4 ook nog steeds in productie is volgens de laatste berichten.

  Toch is 21 augustus geen vreemde datum voor de release van Stranger Things seizoen 4 op Netflix. We hebben al en teaser gehad en hier en daar is al wat informatie over het vierde seizoen van de science fiction-serie gelekt. Zo zou Hopper een grotere verhaallijn krijgen met een flinke wending erin en komen er wat nieuwe gezichten naar de serie.

  Stranger Things seizoen 4 geplaagd door corona

  Stranger Things seizoen 4 is, net als veel andere opnames, geplaagd door corona. Meer dan eens moest de productie gestopt worden vanwege een lockdown of omdat besmettingsaantallen simpelweg te hoog waren. In augustus stond wel al de helft van de serie op camera, wat toen al een goed teken was.

  Of Stranger Things op 21 augustus 2021 in première gaat op Netflix, is nog even afwachten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.