Stranger Things Season 4 cast nieuw karakter

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 13:30
verrassing releasedate stranger things seizoen 4 bekendf1618509731
Op verschillende nieuwe setfoto's van Stranger Things Season 4 zien we dat er een nieuw personage zal komen. Het gaat hier om de broer van actrice Maya Hawke, Levon Thurman-Hawke. Maya kennen we als Robin in de serie.

Stranger Things Season 4 cast krijgt een punk-rocker

In Stranger Things Season 4 werden we geïntroduceerd aan Robin, gespeeld door Maya Hawke. Zij kreeg een hartverwarmende vriendschap met Steve Harrington, tijdens het samenwerken in de ijswinkel van Starcourt Mall. Als we afgaan op nieuwe setfoto's van het nieuwe seizoen van Stranger Things krijgt de bende een nieuwe vriend of vijand erbij.
Dit keer in de vorm van de broer van Maya Hawke. Hoe het personage gaat heten en wat voor rol Levon gaat spelen is nog maar de vraag. Het enige wat we kunnen bevestigen is dat hij er als een echte punk-rocker uitziet.

Stranger Things Season 4 cast blijft uitbreiden

De cast van Stranger Things Season 4 lijkt steeds groter te worden. Nu komt er een nieuw personage bij, maar eerder zagen we al geruchten over iemand die we al eerder hebben gezien. Hier zagen we namelijk setfoto's van Billy Hargrove.
Of deze foto's van de Stranger Things-set waren is niet duidelijk, maar het lijkt er wel op. Laten we het hopen. Misschien wordt Stranger Things Season 4 dan wel wat beter dan het tweede en derde seizoen.
Heb jij zin in het nieuwe seizoen? Laat ons ook weten wat jouw favoriete karakter tot nu toe is.

Populair Nieuws