'Stranger Things acteur keert terug in seizoen 4'

  Vanaf volgend jaar kunnen we genieten van Stranger Things seizoen 4. Wanneer precies de releasedatum is is nog niet bekend, maar we komen steeds meer te weten over het nieuwe seizoen. Nu is er een foto opgedoken op het Twitter-account van één van de acteurs, wat lijkt op de terugkeer van een bekend personage.

  Netflix

  Stranger Things acteur keert terug

  We hebben het hier over het karakter Billy, gespeeld door Dacre Montgomery. Op zijn Twitter-account heeft hij een foto geplaatst met een achtergrond die veel lijkt op een set van Stranger Things. Niet alleen dit, maar Dacre zelf lijkt ook weer in de huid te kruipen van Billy. Dit is natuurlijk geen bevestiging van zijn terugkeer, maar een welkome verrassing zou het zeker zijn voor Stranger Things seizoen 4.

  Stranger Things seizoen 4 komt eraan

  We weten natuurlijk allemaal wat er gebeurt is met Billy in de afgelopen seizoenen. Van boze broer tot aan voertuig voor de Mind Flayer, Billy is door echt door de korenmolen gehaald tijdens de seizoenen. Op het einde zagen we natuurlijk ook dat Billy de handdoek in de ring moet gooien. Hier wordt hij namelijk vermoord door de Mind Flayer, wanneer hij niemand minder dan Eleven red van de dood.

  Of Billy überhaupt een rol gaat spelen in Stranger Things seizoen 4 blijft de vraag. Wel weten we dat dit een perfecte toevoeging zal zijn aan de cast en misschien wel aan de kant van de good guys. Wie weet, we kunnen alleen maar afwachten voor nu.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.