Stranger Things schrijvers trollen hun fans met spoilerbelofte

  Stranger Things seizoen 4 komt eraan en belooft heftig te worden. Wat het seizoen precies gaat brengen is nog onbekend. De schrijvers van de serie maakten dankbaar gebruik van de functie om fans van Stranger Things te trollen. Bij één reactie beloven ze namelijk alle details van seizoen 4 te verklappen. Reageren is alleen wat lastig door de nieuwe functie van Twitter.

  In een kort bericht op het Twitter-account Stranger Writers beloven de schrijvers van Stranger Things dat ze alle geheimen over seizoen 4 van de Netflix serie zullen onthullen als er ook maar één reactie komt. Reageren is alleen tot nu toe voor niemand mogelijk door de nieuwe functie van Twitter.

  Deze functie laat je instellen wie er op je post kan reageren. Dat kan iemand met een specifieke naam zijn, maar het kan ook zo zijn dat er simpelweg niemand kan reageren. De tweet is massaal geliked en gedeeld, maar een reactie blijft tot op heden uit, wat dit tot een mooie troll actie maakt.

  Stranger Things seizoen 4 brengt meer horror

  Het komende seizoen van Stranger Things is nog in flink wat mysterie gehuld. We weten dat de serie de draad op zal pikken na de gebeurtenissen in seizoen 3 en dat agent Hopper terug zal keren. Daarnaast lijkt de serie een nieuwe locatie aan te doen, gezien iedereen in seizoen 3 zijn eigen weg gegaan is en uit het dorpje vertrokken is. De Demogorgon is alleen nog niet klaar met de mensen en bovendien lijkt het Russische leger iets met het wezen te maken te hebben. Het lijkt er dan ook op dat seizoen 4 meer horror zal brengen, iets waarbij de gastrollen in de serie van pas zullen komen.

  Wat The Upsidedown in Stranger Things seizoen 4 verder zal brengen en wanneer we hiervan mogen gaan smullen, is nog onbekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.