Wordt Stranger Things seizoen 4 enger dan ooit?

  Kunnen we nog meer spanning in het nieuwe seizoen van Stranger Things verwachten? Joe Keery, de acteur die de rol speelt van Steve Harrington, vertelt dat het vierde seizoen van Stranger Things het engste seizoen tot nu toe zal worden.

  Netflix

  Stranger Things is overduidelijk een van de meest populaire series op Netflix. Fans kijken ieder jaar weer uit naar een nieuw seizoen van de hitserie. Na het spannende einde van seizoen 3 is de hype voor het vierde seizoen een stuk groter geworden.

  Helaas is de productie van seizoen 4 vertraagd in verband met het coronavirus. Toch is er volgens Stranger Things-acteur Joe Keery genoeg om naar uit te kijken. Volgens de acteur zal het vierde seizoen van de serie een stuk enger worden, dit vertelde hij in een interview met Total Film.

  Joe Keery, die niemand minder dan Steve Harrington speelt, vertelde dat de Duffer broers een geweldige nieuwe verhaallijn voor het nieuwe seizoen hebben bedacht. Volgens Keery was het vorige seizoen al behoorlijk duister, maar seizoen 4 zal blijkbaar nog heftiger worden.

  Stranger Things seizoen 4 heeft last van COVID-19

  Seizoen 4 van Stranger Things zal zeker bijzonder worden. Voor het eerst in de serie zullen we meer buiten het bekende stadje Hawkins duiken. Ook krijgen we te zien hoe Hopper seizoen 3 toch wist te overleven en hoe hij in een Russisch strafkamp terecht is gekomen. Een releasedatum van het vierde seizoen is nog niet bekend, maar mogelijk moeten we wat langer wachten op het nieuwe seizoen omdat de productie momenteel is stilgelegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.