Tip: A Star Is Born vanaf deze week op Netflix

News
dinsdag, 18 augustus 2020 om 12:45
mv5bmtexmtc5otc2mtjeqtjeqwpwz15bbwu4mdgwnjgwndyz v1 sx1777 cr001777744 alf1597744373
De populaire dramafilm met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol, A Star Is Born, komt deze week nog naar Netflix. De remake die in 2018 verscheen in de Nederlandse bioscopen komt later deze week nog naar de populaire streamingdienst. Bereid je dan ook maar alvast voor om de muziek weer mee te brullen.
Vanaf 20 augustus is het zover en kun je van A Star is Born genieten op Netflix. De film gaat over Jackson Maine (gespeeld door Bradley Cooper), een instortende countrymuzikant die op slag verliefd wordt op de getalenteerde Ally (gespeeld door Lady Gaga). De twee zijn helemaal in de wolken van elkaar, terwijl Ally langzaam maar zeker een ware ster wordt en dat de relatie niet altijd ten goede komt.
De film werd een regelrechte hit en was vooral voor Lady Gaga een groot succes. De zanger/actrice won met de film zelfs een Oscar voor beste originele nummer. Dit was voor het nummer Shallow dat Lady Gaga samen met Mark Ronson, Anthony Rossomando en Andrew Wyatt schreef.

A Star Is Born geliefd in de reviews

Ook wij waren erg te spreken over A Star Is Born. In onze review gaven we de film een 7,5. Rox vond dat de film erg goed een andere kant van Cooper liet zien en dat de muziek een hoogtepunt is. Daarnaast waren ook de shots erg mooi, al waren er aan het einde wel wat onbeantwoorde vragen. Het einde zal dan ook voor verdeeldheid zorgen onder de kijkers.
Vanaf 20 augustus kun je op Netflix zelf je oordeel fellen over de film. Tot die tijd kun je hieronder nog de trailer bekijken van de film.

Populair Nieuws