Update - Domeinnaam voor GTA Vice City Online ontdekt

  Een nieuwe maand lijkt in 2020 garant te staan voor een nieuwe lek als het aankomt op GTA 6. Een nieuwe bron is via Twitter opgedoken en vertelt dat Vice City hoogstwaarschijnlijk de setting gaat worden voor de nieuwe game van Rockstar. Eerder dit jaar werd via een rapport van Jason Schreier al bevestigd dat een nieuwe GTA daadwerkelijk in ontwikkeling is.

  Update - Domeinnaam voor GTA Vice City Online ontdekt

  Nadat eerder deze maand opnieuw werd geclaimd dat GTA 6 voor haar setting terugkeert naar Vice City, is nu op Reddit ontdekt dat Take-Two Interactive, moederbedrijf van Rockstar Games, al jaren de domeinnaam voor GTA Vice City Online in handen heeft. De naam is al sinds 2009 in het bezit van het moederbedrijf, maar werd eerder dit jaar geüpdatet. Hetzelfde werd gedaan voor de domeinnaam gtavi.com.

  Door de fonds speculeren fans wederom over de mogelijke terugkeer naar Vice City in het volgende deel. Over GTA VI heeft Rockstar Games zelf tot op de dag van vandaag nog geen woord gerept. In het verleden kregen Liberty City en Los Santos wel een grafische upgrade via Grand Theft Auto 4 en 5 respectievelijk.

  Hieronder het oorspronkelijke bericht over het GTA 6 lek dat wederom wijst op Vice City setting.

  Op Twitter liet gebruiker VectorHold weten dat de setting van GTA 6 vrijwel zeker Vice City zou zijn. De bekende plek uit eerder GTA-titels wordt al maanden gelinkt aan de nieuwe game, maar volgens de twitteraar is er bewijs dat nu op deze locatie duidt. Dit via een wel heel opmerkelijke manier, namelijk de muziek voor de game.

  GTA-titels hebben doorgaans radiostations waarop muziek te luisteren is. Populaire nummers komen hier vaak op voorbij en zijn doorgaans representatief voor de locatie van de game. Deze moeten namelijk goed op elkaar aansluiten. De medewerkers die de rechten hiervoor onderhandelen zouden volgens de insider op het moment bezig zijn met het verkrijgen van de muziekrechten van een specifiek soort muziek. Het betreft Synthwave-artiesten die benadert worden om hun nummers op een "Radio Station" te krijgen.

  Bekijk hieronder de inmiddels verwijderde tweet van VectorHold.

  GTA 6 geruchten lopen uit de hand

  Dat er zoveel geruchten rondom GTA 6 zijn, is niet zo gek. Fans zijn hongerig voor een volgende deel, maar krijgen in plaats daarvan een remaster van GTA 5 voor de PlayStation 5. Deze belooft grote veranderingen mee te brengen. Op deze manier hoopt ontwikkelaar Rockstar Games de honger nog even te kunnen stillen.

  GTA 6 is namelijk wel al in ontwikkeling volgens een rapport van Jason Schreier. De productie zou zich nog wel in een vroeg stadium bevinden, waardoor de remaster van GTA 5 dan ook een logische keuze lijkt. Deze is het zoethoudertje tot het volgende deel daadwerkelijk klaar is om onthuld te worden.

  Dit bericht is op 18 augustus bijgewerkt.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.