Stranger Things fans kunnen echt naar Hawkins

  Stranger Things fans zijn op meerdere manieren getroffen door het coronavirus. Niet alleen is de productie voor seizoen 4 flink vertraagd, ook zijn er verschillende evenementen geannuleerd. Gelukkig zal daar dit najaar verandering in komen.

  Netflix

  De Netflix Original-serie keert terug in een nieuw evenement, de Stranger Things Drive-Into Experience. De geheel nieuwe Drive-Into ervaring brengt fans naar Hawkins, veilig vanuit de eigen auto. De Stranger Things Drive-Into Experience wordt in oktober gelanceerd in Los Angeles. De serie wordt omgezet naar interactief theater, met buitenaardse special effects. Bij binnenkomst zullen gasten door de verschillende hoofdstukken van Stranger Things rijden.

  Dit kunnen fans verwachten van de nieuwe ervaring

  Fans krijgen een epische tour van ruim zestig minuten door Starcourt Mall, Russische laboratoria en de Upside Down. Ook kunnen de fans hun favoriete Stranger Things personages ontmoeten vanuit de auto. Verder zullen er veel zintuigelijke effecten zijn, die de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt.

  “Let op de neonlichten, doe je gordel om alsof Billy aan het rijden is en blijf uit de buurt van de schaduwen, want het is niet te zeggen wie of wat je zal zien in oktober in Los Angeles.”

  Greg Lombardo, Head of Experiences Netflix

  De Stranger Things Drive-Into Experience verschijnt in oktober in Los Angeles. De tickets kosten 59 dollar en de ervaring duurt iets langer dan uur.

  Stranger Things seizoen 4 vertraging

  Het vierde seizoen van Stranger Things heeft flink wat vertraging opgelopen wegens het coronavirus. Ook gaan er veel geruchten dat het nieuwe seizoen van de serie behoorlijk duister zal worden, veel duisterder en enger dan de voorgaande seizoenen. Volgens geruchten zou het vierde seizoen mogelijk in september te zien zijn op Netflix, maar de vraag is of dit door alle vertraging door kan gaan.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.