Stranger Things fans kunnen echt naar Hawkins

News
maandag, 24 augustus 2020 om 15:45
stranger thingsf1595315229
Stranger Things fans zijn op meerdere manieren getroffen door het coronavirus. Niet alleen is de productie voor seizoen 4 flink vertraagd, ook zijn er verschillende evenementen geannuleerd. Gelukkig zal daar dit najaar verandering in komen.
De Netflix Original-serie keert terug in een nieuw evenement, de Stranger Things Drive-Into Experience. De geheel nieuwe Drive-Into ervaring brengt fans naar Hawkins, veilig vanuit de eigen auto. De Stranger Things Drive-Into Experience wordt in oktober gelanceerd in Los Angeles. De serie wordt omgezet naar interactief theater, met buitenaardse special effects. Bij binnenkomst zullen gasten door de verschillende hoofdstukken van Stranger Things rijden.

Dit kunnen fans verwachten van de nieuwe ervaring

Fans krijgen een epische tour van ruim zestig minuten door Starcourt Mall, Russische laboratoria en de Upside Down. Ook kunnen de fans hun favoriete Stranger Things personages ontmoeten vanuit de auto. Verder zullen er veel zintuigelijke effecten zijn, die de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt.
De Stranger Things Drive-Into Experience verschijnt in oktober in Los Angeles. De tickets kosten 59 dollar en de ervaring duurt iets langer dan uur.

Stranger Things seizoen 4 vertraging

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft flink wat vertraging opgelopen wegens het coronavirus. Ook gaan er veel geruchten dat het nieuwe seizoen van de serie behoorlijk duister zal worden, veel duisterder en enger dan de voorgaande seizoenen. Volgens geruchten zou het vierde seizoen mogelijk in september te zien zijn op Netflix, maar de vraag is of dit door alle vertraging door kan gaan.

Populair Nieuws