Ook opnames van Stranger Things liggen stil vanwege het coronavirus

  Het houdt maar niet op met het coronavirus. Films en series lopen vertraging op, evenementen gaan niet door en heel veel mensen zitten nu thuis. Ook Netflix maakte bekend dat de serie Stranger Things tijdelijk is stopgezet vanwege het coronavirus.

  Netflix

  Opnames liggen stil

  Netflix zet alle series die op dit moment met opnames bezig zijn stil. Dit geldt ook voor de Amerikaanse en Canadese series van Netflix. Dat betekent dat de opnames van het vierde seizoen van Stranger Things ook tijdelijk plat liggen. De opnames van onder andere Stranger Things zullen twee weken worden stilgelegd.

  Of de serie daarna doorgaat met filmen hangt van de situatie af. Stranger Things zit op dit moment nog in pre-productiefase, dus de officiële opnames waren nog niet echt gestart. Kort geleden zagen we een video van de cast die bij elkaar kwam om de scripts door te nemen. Er werd bekendgemaakt dat het vierde seizoen in november tijdens Thanksgiving zou uitkomen, maar we zullen moeten afwachten of dat ook zal gebeuren als het aan het coronavirus ligt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.