Call of Duty storing zorgt voor serverproblemen

  Er is een storing bij Activision waardoor de Call of Duty-servers op het moment onbereikbaar zijn. Zo meldt Allestoringen. In enkele minuten zijn honderden klachten binnen gekomen.

  Door een storing zijn de servers van Call of Duty op het moment slecht bereikbaar. Spelers kampen met problemen voor onder andere Call of Duty Modern Warfare en Call of Duty Warzone. Hoe lang de problemen nog aanhouden is nog onduidelijk.

  Op Twitter heeft het Call of Duty-account nog niets gemeld betreffende de problemen die spelers ondervinden. De teller op Allestoringen stond om 16.12 uur al op meer dan 400 meldingen. Ook Activision Support meldt nog niets over de storing die ervoor zorgt dat spelers op het moment niet kunnen inloggen op de multiplayer van de shooterreeks.

  Call of Duty storing niet voor het eerst

  In het verleden zijn er meerdere storingen van Call of Duty geweest die het bloed onder de nagels van spelers haalden. Op 20 en 21 augustus hadden de servers ook al problemen. Deze werden na enkele uren weer verholpen, maar ook toen werd Allestoringen overspoeld met een scala aan gefrustreerde reacties.

  Zodra er meer duidelijkheid is over de storing updaten we dit bericht.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.