Stranger Things 4 wordt flink duister

News
woensdag, 27 mei 2020 om 11:47
stranger thingsf1595315229
Hiro Koda, iemand die meewerkt aan de stunts in de Netflix Original serie beweert dat het nieuwe seizoen van Stranger Things flink duister gaat worden.
Niet alleen wordt de serie duisterder, ook de anderhalve meter afstand houden van elkaar gaat invloed hebben op de stunts. Volgens Koda wordt er hard aan gewerkt om de productie van Stranger Things te herstarten, dit moet alleen wel wachten tot er toestemming is van de Amerikaanse overheid.

Episch en Duister

Het vierde seizoen van Stranger Things zou volgens Koda heel duister en heel episch worden. Hij beweert al meerdere scripts gelezen te hebben, waarvan hij deze allemaal veelbelovend vond. Koda zegt dat het vierde seizoen van Stranger Things naast duister ook heel episch gaat worden.
Eerder deze maand kregen we al het idee dat het vierde seizoen van Stranger Things enger zou worden dan de voorgaande. Hoewel het nog even gaat duren voor we kunnen genieten van het vierde seizoen, horen we allemaal veelbelovende dingen.

Coronavirus

Door het coronavirus zijn de opnames stop gezet, wanneer deze weer verder kunnen gaan is nog niet bekend. De opnames worden zo snel mogelijk weer herstart wanneer er toestemming is van de Amerikaanse overheid en wanneer de medewerkers en acteurs zich hier veilig genoeg bij voelen.
Voor de set worden nu verschillende manieren bedacht, om toch afstand van elkaar te kunnen houden. Hoewel grotendeels van de medewerkers wel mondkapjes kunnen dragen en afstand kunnen houden, is het voor de acteurs een ander verhaal, meldt Koda. Er wordt nog nagedacht over mogelijke oplossingen daarvoor.
Er is nog geen releasedatum bekend van Stranger Things seizoen 4 en het gaat door het coronavirus nog wel even duren voordat deze dan eindelijk te zien is op Netflix.

Populair Nieuws