Storing bij T-Mobile sluit de werkweek slecht af

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 13:47
storingf1623744697
Als je klant bent bij T-Mobile dan is het goed mogelijk dat je momenteel geen toegang tot het internet net hebt. Door een storing ligt namelijk het netwerk van de provider eruit.
Het houdt maar niet op met de storingen in oktober. Nadat eerder een grote storing ervoor zorgde dat Facebook, WhatsApp en Instagram eruit lagen, zijn er nu ook al een paar grote providers die last hebben van technische problemen. Zo lag eerst het netwerk van Vodafone er deze week al twee keer uit en nu lijkt ook een andere provider in Nederland een storing te hebben.

Ook storing bij T-Mobile

Op Allestoringen.nl komen namelijk veel meldingen binnen over de diensten van T-Mobile. Veel klanten van de provider zeggen dat ze geen network of bereik hebben en er komen ook klachten binnen over het gebrek aan internet. De storing lijkt vooral invloed te hebben op de regio Amsterdam, waar het overgrote deel van de meldingen binnenkomen. Maar ook in Rotterdam en Utrecht lijken er problemen te zijn.
Op de live kaart met storingen van T-Mobile is nog geen grote uitval te zien in Amsterdam, alleen wat verminderd bereik. Ook op het Twitter-kanaal van T-Mobile wordt nog geen melding gemaakt van een storing. Het is dus goed mogelijk dat de technische dienst van de provider nog niet op de hoogte is van alle problemen. Hopelijk wordt er snel gewerkt aan de storing, zodat iedereen met een gerust hart van het weekend kan genieten.