Stijlvolle beelden getoond in nieuwe Deathloop PS5 gameplay trailer

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 9:30
deathloop headerf1614327800
We hebben nog niet veel exclusieve next-gen games, maar daar moet dit jaar veel verandering in komen. Zo komt onder andere Deathloop naar de PS5 en PC, waarvan nu gloednieuwe beelden zijn getoond in een gameplay trailer.
Ontwikkelaar Arkane Studios heeft vriend en vijand verrast met haar dystopische stealth game Dishonored en daarna met de unieke reboot van Prey. De studio lijkt dat trucje binnenkort opnieuw te gaan herhalen met Deathloop, een first person shooter die een speciale variatie biedt op het bekende genre.
In Deathloop zit de huurmoordenaar Colt vast in een time loop. Elke dag wordt hij wakker op een eiland en moet hij acht targets zien te vermoorden op een groot feest. Faalt hij in zijn taak of wordt hij tijdens de opdracht zelf gedood, dan begint de loop weer helemaal opnieuw. Deathloop zal dan ook bestaan uit veel trial and error en dat laat de nieuwe, stijlvolle PS5 gameplay trailer van de game dan ook goed zien.

Grafische pracht op next-gen

De nieuwe gameplay trailer is gisteravond uitgebracht tijdens de State of Play van Sony, aangezien Deathloop een console exclusive is voor de PS5 voor één jaar lang. De beelden tonen niet alle de grafische pracht die de next-gen console tentoon kan stellen, gepaard met de prachtige artstyle van de game, maar ook wat Colt allemaal in huis heeft.
De huurmoordenaar is namelijk niet zomaar een simpele assassin. Om de opdracht succesvol ten einde te brengen, moet de speler alle mogelijkheden in het arsenaal van Colt gebruiken. Zo is hij niet alleen een uitstekende schutter, maar kan hij ook parkour gebruiken en heeft hij een aantal bovennatuurlijke krachten tot zijn beschikking. Het lijkt er dan ook op dat Deathloop een unieke game gaat worden, maar ook één die fans van Dishonored zeer zal bekoren.