5 games die we willen zien bij State of Play

Article
donderdag, 25 februari 2021 om 6:00
state of playf1614147655
Donderdagavond krijgen we van Sony eindelijk weer een State of Play te zien. Hierin krijgen we een half uur lang informatie over verschillende games voor de PS4 en PS5. Wij hebben de 5 games die we willen zien bij State of Play op een rij gezet.
In de blogpost die Sony had gepost om de State of Play van donderdagavond aan te kondigen, zei ze zelf al dat de show volledig gericht zal zijn op games. Zo weten we dat we in de 30 minuten durende stream dus geen hardware of praatjes over verkoopcijfers te zien krijgen. Aangezien PlayStation zich toch volledig richt op games, dan zijn er wel 5 games die we willen zien tijdens de State of Play.
Kijk de State of Play hieronder om 23.00 uur!

Nieuwe Uncharted game

Laten we gelijk de deur opentrappen met een flinke knaller, we willen zien dat ze een nieuwe Uncharted game gaan aankondigen bij de State of Play. Nu zit je misschien al met gefronste wenkbrauwen te kijken, omdat het verhaal van Nathan Drake is afgerond, maar het zou niet heel gek zijn als er een nieuwe game aankomt. Sony weet zelf namelijk ook wel hoe succesvol de franchise is.
Daarnaast komt er natuurlijk een Uncharted film aan met Tom Holland in de hoofdrol, wat een heel goed excuus is om een nieuwe game uit te brengen. Sony weet in de aankondiging van de State of Play ook al te vermelden dat er nieuwe aankondigingen komen en dat staat er niet voor niks. Een aankondiging gaat er dus sowieso komen tijdens de State of Play en we willen zien dat het om Uncharted gaat.
ragnarokf1600289494

God of War: Ragnarok

Een van de 5 games die we willen zien bij de State of Play stream is natuurlijk God of War: Ragnarok. Sinds de aankondiging van vorig jaar zitten we al met spanning te wachten op de eerste officiële beelden van de game, maar tot nu toe hebben we helaas alleen de teaser gehad. De State of Play van donderdagavond lijkt het perfecte moment om even een tipje van de sluier op te lichten.
Het zou misschien nog wel een beetje te vroeg zijn voor een echte gameplay trailer, maar ze kunnen natuurlijk een heel stuk verder zijn met de game dan we nu denken. Zolang we Kratos maar even in beeld zien verschijnen, zijn we eigenlijk al tevreden, dan weten we namelijk gewoon dat de game onderweg is. Als Sony nou ook even een releasedatum, of in ieder geval een redelijke schatting, erbij plakt kan onze avond niet stuk.
returnalf1607650757

Returnal

De rogue-like action-adventure game van Marque Games moet over twee maanden uitkomen en dus is het vrij zeker dat we Returnal ook daadwerkelijk gaan zien tijdens de State of Play van donderdagavond. Sony zal de game namelijk nog wat naar voren willen schuiven voor de daadwerkelijke release. Laat het nou zo zijn dat het geen straf is om naar Returnal te kijken, de game ziet er namelijk ontzettend tof uit.
Wie wil er nou niet terecht komen in een timeloop op een buitenaardse planeet? Het is een unieke setting voor een game en we zijn eigenlijk best wel benieuwd hoe het uit gaat pakken. De game moet over twee maanden verschijnen op de PS5 en dus is de State of Play een uitgelezen moment om eens goed diep op de gameplay in te gaan.
horizon forbidden west 4f1591913232

Horizon Forbidden West

Net als God of War: Ragnarok is Horizon Forbidden West een van de grote PlayStation exclusive games die we willen zien tijdens de State of Play. Het eerste deel was namelijk al bijzonder goed en het tweede deel zal ongetwijfeld niet anders zijn. Bedenk er dan ook nog bij dat de game van onze eigen geweldige Hollandse bodem komt en het is extra leuk om de game te zien verschijnen bij de State of Play.
Natuurlijk zijn er veel meer redenen te bedenken om Horizon Forbidden West te willen zien los van de trots voor een product van eigen bodem. Zo kan je namelijk ook gewoon uitkijken naar hoe het verhaal van Aloy verder gaat of ben je gewoon blij dat deze game nog uitkomt voor de PS4. Wat we in ieder geval willen zien is een releasedatum voor Horizon Forbidden West, want de kans is groot dat de game dit jaar nog uitkomt, in tegenstelling tot God of War, vanwege de release op PS4.
call of duty warzonef1583833409

Call of Duty 2021

Call of Duty 2021 valt in de categorie heel erg onwaarschijnlijk van games die we willen zien tijdens State of Play, maar toch is er een klein kansje dat we er een glimps van op gaan vangen. Sony en Activision hebben de laatste paar jaar aardig wat deals gesloten als het aankomt op content voor Call of Duty games. Om die reden zou het niet heel gek zijn als er een aankondiging van Call of Duty 2021 plaats zou vinden bij een State of Play.
Toch is het tijd om even de realiteit onder ogen te zien. Het is eigenlijk veel te vroeg voor een aankondiging, zeker met het volgende seizoen van Cold War om de hoek is het onwaarschijnlijk dat Activision de aandacht daarvan gaat wegtrekken. Aan de andere kant is Cold War niet het gewenste succes en zullen ze mensen weer enthousiast willen maken voor de volgende Call of Duty. Het is een van de games die we willen zien, maar het is niet heel waarschijnlijk dat we de game zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties