Ster van Netflix’ Avatar kent originele serie uitzonderlijk goed

News
dinsdag, 20 februari 2024 om 7:00
live action avatar netflixf1708684842
Avatar: The Last Airbender is voor veel mensen van een bepaalde leeftijd een iconische serie. Veel fans van het eerste uur kunnen de fans haast dromen. Maar er is altijd baas boven baas en in dit geval is het misschien wel de ster van Netflix’ live-action versie van de serie.
Later deze week verschijnt de live-action versie van Avatar: The Last Airbender op Netflix. De cast geeft daarom de nodige interviews af, waarbij nu ook aan het licht is gekomen hoe goed de acteurs zijn voorbereid op hun rol. Veel van hen zijn fan van het origineel, zo vertelden ze aan GamesRadar+, maar Aang-acteur Gordon Cormier staat misschien wel aan de top.
Ian Ousley (Sokka) suggereert in eerste instantie dat Kiawentiio (Katara) de grootste fan is, omdat ze met Avatar is opgegroeid. Maar Dallas Liu (Zuko) onderbreekt met het feit dat Cormier de serie 26 keer heeft gezien. De acteur is nu 14, wat betekent dat hij het origineel gemiddeld twee keer per jaar heeft gezien, waarbij we even negeren dat hij waarschijnlijk niet op 0-jarige leeftijd is begonnen.
Uiteraard heeft een geliefde serie als deze nog meer fans in de cast. Lizzy Yu (Azula) heeft bijvoorbeeld ook heel wat tijd besteed aan Avatar. In eerste instantie ging het veel om herhalingen op tv, maar toen ze erachter kwam dat ze kans maakte om in de Netflix-versie te spelen heeft de actrice de serie meermaals gebinged.

Netflix verandert Avatar: The Last Airbender

Of je na 26 keer Avatar kijken ook een goede Aang kan neerzetten, merken we snel genoeg. Het eerste seizoen van de serie verschijnt namelijk op 22 februari. De serie zal niet helemaal lopen zoals je gewend bent: om te zorgen dat het fysiek ouder worden van de acteurs geen probleem is, is de tijdlijn iets aangepast.