Stemacteur Ghost Call of Duty Modern Warfare ontslagen

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 16:30
call of duty warzonef1583833409
De stemacteur van één van de meest geliefde personages in de Call of Duty Modern Warfare franchise is ontslagen. Acteur Jeff Leach, die de rol van Ghost inspreekt in de populaire game, heeft op het internet flink wat seksistische opmerkingen gemaakt.
De stemacteur van Ghost in Call of Duty Modern Warfare is ontslagen door Activision na een reeks van seksistische uitingen in enkele van zijn streams op Facebook Gaming. De acteur genaamd Jeff Leach laat in fragmenten die op social media verschenen duidelijk zijn mening horen over hoe hij denkt over een aantal vrouwelijke streamers. De opmerkingen waren voldoende aanleiding voor Activision om in te grijpen en Jeff Leach te ontslaan als stemacteur van het populaire personage.
Het karakter van Ghost deed voor het eerst zijn intrede in Call of Duty Modern Warfare 2 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde personages in de franchise. Veel fans waren dan ook heel blij toen Ghost terugkeerde als speelbaar personage in Call of Duty Warzone. De vraag is nu alleen of Activision het populaire personage in de game zal laten. Tot nu toe is daar eigenlijk nog niks over bekend, maar Activision zal het personage waarschijnlijk in de toekomst niet terug laten keren of op zoek gaan naar een nieuwe stemacteur.

Stemacteur Ghost krijgt ook bijval

Toch krijgt Jeff Leach niet alleen maar kritiek over zijn seksistische opmerkingen. Sterker nog, Activision krijgt een klein beetje kritiek dat ze de stemacteur van Ghost hebben ontslagen. Volgens enkele fans is het namelijk niet heel gek wat Leach zegt. De fans benoemen hierbij vooral de vrouwelijke streamers op Twitch die al hun tijd besteden aan in een bubbelbad zitten met een bikini aan. Veel zal het uiteindelijk niet uitmaken voor Activision, want zowel Call of Duty Modern Warfare als Warzone draaien op volle toeren. De nieuwe Call of Duty die dit jaar moet uitkomen zal ongetwijfeld ook weer veel succes hebben.