Stemacteur Arthur Morgan is overtuigd van komst Red Dead Redemption 3

News
woensdag, 06 december 2023 om 13:30
red dead redemption 2 headerf1636361601
Momenteel is Rockstar natuurlijk druk bezig met GTA 6, maar er gaan ook veel geruchten rond over Red Dead Redemption 3. Volgens de stemacteur die Arthur Morgan inspreekt is het slechts een kwestie van tijd voordat de game er komt.
Rockstar staat natuurlijk het meest bekend om de Grand Theft Auto-reeks. De franchise is ongekend populair en dat blijkt ook wel uit het record dat de trailer voor GTA 6 heeft verbroken. Maar ook de Red Dead Redemption-franchise heeft veel fans en is zeer succesvol voor de studio, met name de laatste titel uit de reeks.
Roger Clark heeft meegewerkt aan laatstgenoemde game als de stemacteur voor protagonist Arthur Morgan. Via Twitter heeft Clark vragen gekregen van fans of Red Dead Redemption 3 er ook aan komt. Naar verluidt is Rockstar namelijk begonnen met de ontwikkeling van de game eerder dit jaar. Volgens de stemacteur komt er sowieso een vervolg, maar het is vooral de vraag wanneer.

“Ik weet zeker dat we Red Dead Redemption 3 ooit zullen zien. Wanneer dat zal zijn - ik heb absoluut geen idee. Reken ook niet op de betrokkenheid van Arthur. Zijn verhaal is verteld, vind ik.”

Welke tijdlijn voor Red Dead Redemption 3?

Dat Arthur Morgan niet terugkeert lijkt inderdaad waarschijnlijk. De enige kans daarop is als Red Dead Redemption 3 een prequel wordt, maar Red Dead Redemption 2 was al een prequel op het origineel.
Als er een sequel komt, is het sowieso een goede vraag in welke periode de game zich zal afspelen. Ondanks dat het Wilde Westen namelijk een populair genre is voor films en games, met veel legendarische namen en unieke stijl, duurde de periode niet lang: slechts dertig jaar. Voor een vervolg zal Rockstar daarom waarschijnlijk een beroep moeten doen op een nieuwe groep karakters in een ander gedeelte van de VS.