Megahit Barbie krijgt HBO Max releasedatum

News
woensdag, 06 december 2023 om 14:00
barbie filmf1672678083
Warner Bros. stelde tijdens de pandemie een regel in dat bioscoopfilms binnen twee maanden naar HBO Max zouden komen. Maar daar is het bedrijf inmiddels van afgestapt, met als gevolg dat Barbie pas veel later te streamen is. Maar nu heeft de film dan toch een releasedatum op HBO Max.
De bioscopen deden deze zomer goede zaken, dankzij het onwaarschijnlijke duo van Barbie en Oppenheimer. Beide films verschenen op dezelfde dag en veel mensen besloten ze beide te gaan kijken. Vooral Barbie bleek de meer succesvolle helft van Barbenheimer en brak zelfs een box office record.
Mocht je de film in de bioscoop gemist hebben, of hem gewoon nog een keer willen zien, dan kan dat binnenkort op HBO Max. Vanaf 15 december is de film via de dienst te streamen. Al eerder was hij thuis te zien door hem te huren, maar voor veel kijkers zal streamen via een dienst waar ze misschien toch al op geabonneerd zijn aantrekkelijker zijn.
In de film krijgt Barbie last van fysieke imperfecties, wat betekent dat er in de echte wereld iemand met haar speelt die ongelukkig is. Het avontuur om dat recht te zetten ontketent een revolutie in Barbieland van de Kens, die tot dat moment ondergeschikt waren aan de Barbies.

Barbie 2 lijkt nog even onzeker

Aangezien de film een enorme hit was, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat er door de studio nagedacht wordt over een vervolg. Toch is het niet zeker of dat gaat gebeuren. Hoofdrolspeler Margot Robbie gaf onlangs aan geen idee te hebben wat regisseur Greta Gerwig bewaard zou kunnen hebben voor een tweede deel.