Stellar Blade krijgt gratis skins en New Game Plus-modus na release

News
vrijdag, 05 april 2024 om 14:30
stellar bladef1710155909
Fans van Stellar Blade kunnen na release uitkijken naar nog meer features voor de game. Regisseur Kim Hyung Tae heeft namelijk bekendgemaakt dat er gratis skins en een New Game Plus-modus zullen komen.
Eind april kunnen fans van actievolle games aan de slag met Stellar Blade. Het zal bovendien niet meteen het einde zijn van alle content voor de game. In een interview met het Koreaanse Ruliweb heeft regisseur Kim Hyung Tae laten weten dat er na de lancering nog verschillende updates voor de game zullen komen.
Stellar Blade - PS5 Image
Stellar Blade - PS5
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.
Een van de onderdelen daarvan is een New Game Plus-modus. Spelers die op zoek zijn naar een uitdaging kunnen de game dan opnieuw spelen op een hogere moeilijkheidsgraad, maar het is nog niet duidelijk of alle upgrades behouden blijven.
Ook zullen er meer skins voor protagonist Eve worden toegevoegd. De base game heeft al 30 outfits voor het personage, waaronder een skin suit, die door fans al is gebombardeerd tot de ‘NSFW suit’. Kim Hyung Tae raadt alleen wel aan om die skin niet te gebruiken.
De regisseur benadrukt daarnaast ook dat Stellar Blade geen microtransacties zal hebben. Mogelijk ter referentie naar het recent uitgekomen Dragon’s Dogma 2, dat wel microtransacties had en daardoor onder vuur kwam te liggen.

“We willen hier duidelijk maken dat Stellar Blade geen extra kosten met zich meebrengt waar gamers zich niet bewust van zijn, behalve de kosten voor het aanschaffen van de game.”

- Kim Hyung Tae

Stellar Blade nu uitproberen

Spelers die nog niet weten of Stellar Blade in hun straatje valt, kunnen daar nu zelf achter komen. Er is namelijk vorige week een demo voor de game uitgebracht, waarin de eerste sectie van de game gespeeld kan worden tot aan de eerste baas. De voortgang uit de demo kan meegenomen worden naar de volledige versie van Stellar Blade.

Populair Nieuws