Stellar Blade-regisseur raadt gebruik NSFW outfit voor Eve af

News
donderdag, 04 april 2024 om 15:30
stellar bladef1710155909
Stellar Blade verovert in sneltreinvaart de harten van gamers. De game, voorheen bekend onder de naam Project Eve, bleef lang onder de radar, maar daar is sinds de her-aankondiging van de game en de onthulling van de definitieve titel tijdens de State of Play in 2022 wel verandering in gekomen. Niet alleen de snelle gameplay, maar zeker ook de looks van hoofdpersoon Eve spreken tot de verbeelding.
Veel hoofden sloegen dan ook helemaal op hol, toen ontwikkelaar Shift Up bekend maakte dat de game meer dan 30 outfits voor Eve zou bevatten, waaronder een skin suit. Vooral die laatste laat weinig aan de verbeelding over en wordt dan ook wel het NSFW suit genoemd. De beschrijving van de skin suit meldt dan ook:

Skin suits zijn speciaal door Moeder Sphere ontworpen outfits. Het bedekt het lichaam van het Airborne Squad lid en past zich aan aan de omstandigheden. Anders gezegd, het werkt als een levende huid.. (Schild is uitgeschakeld bij het dragen van een Skin Suit.)

Het is vooral die laatste zin die voor Shift Up regisseur Hyung-Tae Kim aanleiding is om er in een interview met Famitsu op aan te dringen Eve toch vooral gewone kleren aan te geven. Hij stelt dat het vervallen van Eve's schild niet het enige gevolg van de Skin suit is, maar dat de moeilijkheidsgraad van de game ook flink hoger zal liggen. Het dragen van de onthullende kleding komt dus met een flinke prijs, al zullen er zeker gamers zijn die de extra uitdaging er graag voor over zullen hebben.

Speel nu de Stellar Blade demo

Ondertussen lijkt Stellar Blade een flink succes voor Sony te gaan worden. De game is immers een PlayStation 5 exclusive en staat inmiddels al stijf bovenaan de preorder ranglijsten. Wie de game wil uitproberen kan dat nu al doen, dit weekeinde kwam de demo voor Stellar Blade beschikbaar in de PlayStation Store. In deze demo kan de eerste sectie van de game gespeeld worden, tot aan de eerste boss. Na het uitspelen van de demo kan de voortgang gewoon meegenomen worden naar de volledige game, je hoeft dus niets opnieuw te spelen.
Stellar Blade komt later deze maand, op 26 april 2024 exclusief naar PlayStation 5.
Stellar Blade - PS5 Image
Stellar Blade - PS5
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.