SteelSeries introduceert Prime collectie ontwikkeld voor Esport

  SteelSeries staat bekend als wereldwijde leider in het maken van apparatuur voor gaming, maar ook het maken van gear voor competitieve Esport-wedstrijden. Nu introduceert het bedrijf de Prime collectie, dat speciaal ontwikkeld is door professionele Esport-gamers en gemaakt is voor grote Esport-wedstrijden.

  SteelSeries

  De nieuwste SteelSeries Prime line-up is co-ontwikkeld met Esport pros, voor pros om kampioenschappen te winnen. Volgens SteelSeries is de collectie ontwikkeld met in het achterhoofd de winst te behalen. De line-up bestaat uit drie gloednieuwe, Esport-ontwikkelde muizen en een geheel nieuwe headset.

  De eerste optie is een Prime muis. Deze is ontwikkeld met de grootste Esport-teams, heeft een figuur speciaal gemaakt voor game-wedstrijden en biedt comfort voor het hoogste level betreft gaming. Deze wordt voor 70 euro aangeboden.

  Ook zijn er twee andere soorten muizen, genaamd de Prime+ en een Wireless muis. De Prime+ is ongeveer hetzelfde als de eerste muis, maar biedt ook aanpassingsmogelijkheden aan dat de Prime muis niet biedt. De Wireless muis biedt ook alles aan als de eerste muis, maar is nu geheel draadloos, gaat lang mee en laadt razendsnel op. Prime+ is te koop voor 90 euro en de Wireless muis voor 140 euro. Een pittig prijskaartje, maar uitermate geschikt voor als je professioneel gamer bent wil worden.

  SteelSeries Prime collectie biedt headset voor Esport

  Natuurlijk moet je alles goed kunnen horen als je midden in een competitief potje zit, vooral als je aan Esport doet en alles eraan moet doen om niet dood te gaan. Hierdoor introduceert SteelSeries ook een gloednieuwe headset genaamd de Arctis Prime.

  De Arctis headset introduceert geluidsisolatie in de oorkussens, waardoor achtergrondgeluid compleet verdwijnt terwijl je alles tot in de details kan horen in de game. Deze nieuwe SteelSeries koptelefoon, speciaal ontwikkeld voor Esport-competities en professioneel gamers, is voor 120 euro te koop.

  Koop hier de nieuwste SteelSeries Arctic headset!

  SteelSeries heeft al vaker de handen ineengeslagen met Esport-teams zoals FaZe Clan, Red Bull OG en SpaceStation. Met de nieuwste Esport-collectie kunnen deze teams optimaal genieten, maar ook strijden in diverse games om uiteindelijk de trofee binnen te halen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.