Werkt Square Enix aan een Guardians of The Galaxy game?

News
woensdag, 26 mei 2021 om 12:00
marvels avengers kate bishopf1603093768
Square Enix lijkt aan een Guardians of The Galaxy game te werken. De uitgever uit Japan heeft natuurlijk al een game met de Marvel-licentie uitgegeven in de vorm van Marvel's Avengers en daar lijkt een Guardians of The Galaxy game bij te komen.
Naast Marvel's Avengers uit de stal van Square Enix lijken we nu nog een game met een Marvel-licentie te krijgen in de toekomst. Een van de studio's die onder de vleugel van de Japanse uitgever valt lijkt namelijk te werken aan een Guardians of The Galaxy game. Het nieuws is naar buiten gebracht door journalist Jeff Grubb, die wel vaker correct dingen lekt. De vraag is alleen of mensen zitten te wachten op een nieuwe Square Enix game met een Marvel-licentie na het toch wat teleurstellende Marvel's Avengers.
Toch is er wel wat hoop voor mensen die misschien wat angstig zijn voor een Guardians of The Galaxy game. Crystal Dynamics was namelijk de studio die verantwoordelijk was voor Marvel's Avengers, maar het zal waarschijnlijk niet de studio zijn die werkt aan een Guardians of The Galaxy game. Een aantal jaar geleden ging al het gerucht dat Eidos Montréal, die we kennen van Deus Ex en Tomb Raider, zou werken aan de nieuwe game. Gezien de kwaliteit van beide franchises kan je er misschien wel redelijk veilig vanuit gaan dat ook de nieuwe Marvel-game uit de stal van Square Enix wel goed in elkaar zal zitten.

Niet de eerste Guardians of The Galaxy game

Een nieuwe Guardians of The Galaxy game zal niet een primeurtje zijn voor Square Enix, er is namelijk al eerder een game verschenen met de licentie uit de hoek van Telltale Games. De game werd best wel goed ontvangen destijds en dus is het zaak voor Square Enix om die titel te overtreffen. Hopelijk gaan we wat van de nieuwe game zien op E3 2021, aangezien Square Enix gewoon aanwezig is, maar met de nieuwe Marvel's Avengers DLC op komst lijkt het waarschijnlijker dat de Japanse uitgever het over de DLC gaat hebben in plaats van de nieuwe Marvel-game.

Populair Nieuws