Deze Nintendo Switch games kan je nu alvast in de pre-order zetten!

News
woensdag, 16 juni 2021 om 11:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
De E3 2021 is alweer voorbij gevlogen. Sommige uitgevers wisten meer indruk te maken dan anderen, maar er zijn veel games getoond tijdens de verschillende shows. Ben je er enthousiast van geworden, dan kan je deze Nintendo Switch games alvast in de pre-order zetten!
We hebben veel geduld moeten hebben voor de E3. In 2020 werd namelijk het hele evenement afgelast en ook dit jaar leek het er sterk op dat er geen Electronic Entertainment Expo zou komen. De organisatie besloot alleen om er een digitaal evenement van te maken en dat heeft verrassend goed uitgepakt.

Nintendo Switch games om te pre-orderen

Tijdens de verschillende digitale shows hebben we namelijk veel nieuwe games, DLC en aankondigingen voorbij zien komen. De grootste winnaars van het evenement zijn daarbij volgens velen Microsoft en Nintendo, waarvan de laatste gisteravond de E3 2021 afsloot met een Nintendo Direct. Ben je al helemaal lekker gemaakt door alle trailers en gameplay-beelden die zijn laten zien, dan kan je nu al een aantal Nintendo Switch games in de pre-order zetten. En natuurlijk komen er ook een paar andere toppers aan die we niet eens hebben gezien op de E3!
Niet alleen de Nintendo Switch games die getoond zijn op E3 2021 kan je alvast in de pre-order zetten. Zo kan je ook al een aantal andere games nu bestellen die op het evenement zijn getoond!

Populair Nieuws