Steam komt met dikke deals voor Star Wars dag

News
woensdag, 03 mei 2023 om 14:00
star wars squadronsf1601480740
Als je van Star Wars houdt is 4 mei een goede dag om in de gaten te houden. Het is dan namelijk Star Wars dag en dat brengt vaak deals met zich mee. Ook Steam deelt flinke kortingen uit.
Star Wars hoef je natuurlijk niet alleen via de films te beleven. Er zijn ook uren plezier te halen uit allerlei verschillende games die zich afspelen in de galaxy far, far away. Daar kun je momenteel bovendien flink op besparen als je ze op PC wil spelen.

Steam geeft hoge korting voor May the 4th

Want in het kader van May the 4th loopt er een speciale Star Wars-actie, die vrij hoge kortingen geeft op verschillende Star Wars titels. Dat beperkt zich niet tot recente games: ook geliefde klassiekers zijn van de partij.
Met het bovenstaande hebben we bovendien nog lang niet alle mooie deals benoemd. Als er een Star Wars game is die je graag wil spelen, is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in deze sale. De kans is zeer aanwezig dat de titel die je zoekt in de aanbieding is. De actie loopt tot 4 mei, 19.00 uur Nederlandse tijd.
Als je liever met je handen bezig bent, kun je ook even een kijkje nemen bij LEGO. Daar wordt Star Wars dag namelijk ook uitgebreid gevierd. Je kunt kortingen krijgen, unieke sets scoren en er worden gloednieuwe sets uitgebracht.