Bol.com geeft korting op LEGO voor volwassenen

News
woensdag, 13 september 2023 om 12:30
LEGO zet de laatste jaren steeds meer in op volwassenen en dat heeft heel wat mooie sets opgeleverd. Die sets zitten alleen wel vaak in een wat hogere prijsklasse. Maar momenteel geeft bol.com de nodige korting op LEGO voor volwassenen.
De avonden worden alweer korter en met een beetje geluk wordt het binnenkort ook weer wat koeler. Alle reden dus om weer eens lekker binnen te zitten met een LEGO-set. Die kun je nu met korting scoren.

Mooie LEGO-deals bij bol.com!

Bij bol.com kun je veel LEGO-sets nu met korting scoren. Die loopt op tot 20 procent, wat niet klinkt als een bijzonder hoge korting, maar in sommige gevallen toch kan oplopen tot een paar tientjes. Bol.com spreekt van LEGO voor volwassenen, maar er zijn ook leuke sets bij voor kinderen.
Het bovenstaande is maar een klein deel van alles dat je nu met korting kunt scoren. Neem dus vooral ook een kijkje bij bol.com als je nog meer deals wil zien.
Mocht je benieuwd zijn naar de allernieuwste LEGO-sets, dan hebben we de beste van september hier voor je op een rijtje gezet. Er zijn sets van onder andere Ahsoka, Harry Potter en Disney verschenen.

Populair Nieuws