MediaMarkt komt met dikke deals in Super Sale!

News
woensdag, 13 september 2023 om 9:00
Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, laptop, of iets anders in die hoek? Misschien kun je het met korting scoren. MediaMarkt pakt namelijk uit in een nieuwe Super Sale.
Je kunt eigenlijk niet meer zonder elektronica, maar de beste keuze is vaak duur. Het is dan ook altijd zinvol om te kijken of er ergens een deal te scoren is. Deze week komt MediaMarkt bijvoorbeeld weer met mooie deals.

Flinke kortingen bij MediaMarkt!

Er zijn momenteel mooie kortingen te scoren bij MediaMarkt. Met de iPhone 15 in aantocht is de iPhone 14 bijvoorbeeld afgeprijsd en de gloednieuwe Sony WF-1000XM5 zijn ook met korting te scoren. Bovendien zijn er nog veel meer deals waar je uit kunt kiezen.
Uiteraard zijn er nog veel meer mooie deals. Als het bovenstaande niet is waar je naar zoekt, kun je dus een kijkje nemen bij MediaMarkt zelf.
Ook als je helemaal niet op zoek bent naar elektronica kun je deze week van kortingen profiteren. Bij bol.com zijn bijvoorbeeld allerlei LEGO-sets in de aanbieding. Die deals zijn vooral gericht op volwassenen.