State of Play rond Hogwarts Legacy op komst

News
maandag, 14 maart 2022 om 16:00
hogwarts legacyf1673674949
We mogen dan net een State of Play gehad hebben, er komt er gewoon nog één. Dit keer staats Hogwarts Legacy in de schijnwerpers. Komende donderdag gaan we meer zien van deze Harry Potter-RPG.
Donderdag komt er weer een State of Play. Om 22.00 Nederlandse tijd krijgen we eindelijk meer te horen Hogwarts Legacy. De presentatie duurt ongeveer twintig minuten en zal te zien zijn op de YouTube- en Twitch-kanalen van PlayStation.
Van de twintig minuten zijn er ongeveer 14 gewijd aan gameplay. De game wordt dan ook uitgebreid uit de doeken gedaan. De overige minuten van de presentatie zullen besteed worden aan ‘inzicht van enkele mensen van het team van Avalanche Software’.

Wat is Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy speelt zich af op het Zweinstein van de negentiende eeuw. Met jouw zelfgemaakte personage zul je les krijgen op de bekende toverschool. Daarbij krijg je de kans om bekende dingen uit de Harry Potter-serie met eigen ogen te zien en te beleven.
De game werd aangekondigd in 2020 en stond in de planning voor 2021. Helaas werd de game uitgesteld naar dit jaar. Inmiddels lijkt het erop dat een release dit jaar inderdaad gehaald wordt. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat een precieze datum wordt onthuld in de State of Play. Er gingen al geruchten dat de game uit moet komen in september. Hoewel de gameplay wordt onthuld in een State of Play, verschijnt de game ook op Xbox-consoles en PC.