‘Starfield showcase wordt volgende week aangekondigd’

News
zondag, 26 februari 2023 om 12:30
starfieldf1619680858
Starfield laat al een tijdje op zich wachten. De game zou eigenlijk afgelopen november uitkomen, maar werd uitgesteld tot ergens in de eerste helft van dit jaar. Nu lijkt het erop dat we binnenkort meer informatie krijgen over de game.
Vorig jaar werd er al wat gameplay van Starfield onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. Eerder werd al bevestigd dat de game ook een eigen showcase krijgt, maar hoewel Starfield ergens in de komende maanden zou moeten uitkomen, is de showcase nog steeds niet aangekondigd. Volgens Andy Robinson van VideoGamesChronicles duurt dat nu niet lang meer: de aankondiging van de showcase vindt binnenkort plaats. Ook journalist Jez Corden, die onlangs nog voorspelde dat Starfield in juni uitkomt, beweert dat de datum van de showcase snel wordt onthuld: namelijk volgende week.
Of de showcase ook echt volgende week wordt aangekondigd of niet, als de game inderdaad nog steeds in de eerste helft van 2023 uitkomt zou de showcase in ieder geval al binnenkort moeten plaatsvinden.

Starfield meest ‘gewishliste’ game op Steam

Starfield heeft vooralsnog geen exacte releasedatum, maar de verwachtingen zijn hoog. Zo kwam eerder al naar buiten dat testers werden weggeblazen door de grootte en schaal van de game. Starfield zou namelijk vele malen groter zijn dan Bethesda’s The Elder Scrolls en Fallout. Op Steam is de game nu zelfs de meest ‘gewishliste’ game op de site.
Wanneer Starfield uitkomt is de game overigens meteen te spelen via Game Pass op PC en Xbox Series X/S.