'Starfield releasedatum staat gepland voor juni'

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 16:00
starfield gameplayf1655368065
De Starfield releasedatum staat voor juni dit jaar gepland. Zo meldt Jez Corden, Managing Editor of Windows Central, tijdens een nieuwe aflevering van de Xbox Two Podcast. De journalist geeft aan dat dit de informatie is die hij van zijn bronnen heeft gehoord.
Officieel staat er nog geen releasedatum gepland voor Starfield. De nieuwe Bethesda Game Studios-titel moet ergens dit jaar exclusief voor Xbox-platformen en PC verschijnen, maar een datum is nog niet bekendgemaakt door Bethesda. Wel heeft de uitgever, net als diens moederbedrijf Microsoft, aangegeven dat de game in de eerste helft van 2023 moet verschijnen.

Starfield releasedatum kan nog uitgesteld worden

Corden stelt nu dat de game officieel gepland staat voor juni intern. Toch heeft de journalist zo nog zijn twijfels bij of de game deze datum daadwerkelijk gaat halen. Wanneer de podcast-host gevraagd wordt of Starfield verschijnt op International Space Flight Day, reageert Cordan als volgt:
"Ja, ik zie dit vaker. Veel mensen denken dat Starfields releasedatum gekoppeld kan worden aan International Space Day. Ik denk zelf dat Starfield in juni uitkomt. Dat is mijn voorspelling, ondanks dat ik een wedje heb staan dat de game uitgesteld wordt voorbij juni. De laatste informatie die ik gekregen heb, suggereert een release in juni."
Bekijk het moment hieronder zelf: