Starfield 'blaast testers weg' door de grootte van de game

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 17:00
starfield gameplayf1655368065
Bethesda werkt al jarenlang aan Starfield en dit jaar komt de game eindelijk uit. Naar verluidt worden testers weggeblazen door de grootte en schaal van de game.
Ondanks dat The Elder Scrolls V: Skyrim al ruim elf jaar uit is, blijven spelers zich vermaken met de open-world RPG. Dat komt mede doordat er zoveel te vinden en te ontdekken is in de game. Het lijkt erop dat dat ook het geval gaat zijn met Starfield, maar dan nog een stukje extremer.
In de Xbox News Cast Podcast vertelt Colt Eastwood namelijk dat hij een aantal testers van Starfield heeft gesproken. Die testen zijn volgens hem ‘weggeblazen door de grootte en schaal van Starfield’. De nieuwe science-fiction game zou vele malen groter zijn dat The Elder Scrolls en Fallout games van Bethesda.

Wanneer komt Starfield uit?

Starfield had eigenlijk vorig jaar moeten uitkomen, op 11 november 2022 - precies elf jaar na de lancering van Skyrim. Bethesda had alleen toch nog iets langer nodig om ervoor te zorgen dat de game geschikt is voor het grote publiek. De release is daarom uitgesteld naar de eerste helft van 2023, maar een precieze datum hebben we nog niet.
Wel heeft Microsoft deze week opnieuw bevestigd dat Starfield in de eerste helft van het jaar moet verschijnen. Er zijn geruchten dat er een Xbox Games Showcase gepland staat voor januari, waarbij verwacht wordt dat dan eindelijk de releasedatum voor Starfield wordt onthuld.

Populair Nieuws