Starfield releasedatum eindelijk officieel aangekondigd

News
woensdag, 08 maart 2023 om 17:00
2022 06 17 starfieldf1655110494
Fans wachten al een lange tijd op Starfield en nu is eindelijk duidelijk wanneer het lange wachten voorbij is. Bethesda heeft namelijk officieel de Starfield releasedatum aangekondigd.
Eigenlijk had Starfield al moeten uitkomen op 11 november 2022, precies elf jaar na de lancering van het geliefde The Elder Scrolls V: Skyrim. Bethesda had alleen langer de tijd nodig om de kwaliteit op het gewenste niveau te krijgen en de puntjes op de i te zetten. Volgens Microsoft zou Starfield nu ergens in 2023 uitkomen, maar een nieuwe precieze releasedatum bleef uit.
Daar is nu eindelijk verandering in gekomen. Bethesda heeft namelijk door middel van een trailer offcieel de Starfield releasedatum aangekondigd. Op 6 september kunnen spelers eindelijk aan de slag met het nieuwe RPG-avontuur.
De trailer laat niet alleen zien wanneer de game uitkomt, maar trakteert ons ook op een paar gloednieuwe beelden van vreemde planeten en werelden. De video wordt afgesloten met een persoonlijk bericht van game director Todd Howard.

Nieuw avontuur in de sterren

Starfield is een science-fiction RPG, dat qua gameplay volgens Bethesda overeenkomsten vertoont met de Elder Scrolls games. Dat betekent dat je veel vrijheid krijgt om de ‘wereld’ te verkennen en dat zijn deze keer vele planeten. Ook zal er flink wat conversatie in zitten, aangezien er maar liefst drie keer zoveel dialoog in zit als in Skyrim.
Aangezien Bethesda nu in handen is van Microsoft, komt Starfield exclusief uit voor de Xbox Series X en PC. De game is vanaf dag één speelbaar via de Game Pass.

Populair Nieuws