Starfield krijgt maar liefst drie nieuwe trailers

News
woensdag, 26 juli 2023 om 9:30
starfield header hdf1687513667
Het duur niet lang meer voordat Starfield in de winkel ligt. Veel spelers zullen al besloten hebben of ze de game meteen gaan halen of niet, maar voor wie nog twijfelt of gewoon meer informatie wil, zijn er nu drie nieuwe trailers. Deze duiken volledig in de wereld van de game.
Het heeft even geduurd, maar Bethesda’s gloednieuwe IP Starfield staat voor de deur. Aangezien het de eerste game in een nieuwe wereld wordt, weten we nog niet veel van de locaties die we in de game kunnen bezoeken. Drie speciale trailers lichten nu drie grote steden uit de game uit.
Via korte animatiefilms heeft Bethesda New Atlantis, Akila City en Neon uitgelicht. Elke trailer vertelt het verhaal van een inwoner van die stad en laat daarbij ook zien hoe het is om in die stad te leven. Gameplay is niet te zien in deze nieuwe trailers.

Wanneer is de release van Starfield?

Als je deze steden graag wil bezoeken, moet je nog eventjes geduld hebben. De game verschijnt op 6 september, dus over een ruime maand. Het is de eerste Bethesda RPG die alleen naar Xbox en PC komt, omdat Microsoft Bethesda heeft overgenomen.
Die maand wachttijd weerhoudt fans er trouwens niet van om nu al het één en ander te ontdekken over de game. Eén van heeft na veel uren zwoegen namelijk de hele skill tree uitgeplozen. Het kan nog zijn dat die niet helemaal klopt, maar het kan zeker een goede hulp zijn wanneer je begint aan de game.

Populair Nieuws